Nyttiga aperitifer och bra rabatter inför seniorpartyt

Är du en av alla dem som jobbat hårt i 40-50 år och nu vill börja njuta av livet? Att bli pensionär kan kännas både roligt och spännande, men det kan också vara jobbigt om hälsan eller ekonomin sätter käppar i hjulet för alla dina planer. Tack och lov så finns det knep för den som vill leva sunt och billigt men samtidigt fortsätta att ha kul.

Vill du fira din pension i glada vänners sällskap med nyttiga aperitifer och hälsosam mat? Om du drömmer om ett stort party så kan du med fördel titta in hos seniordeal.se som har en uppsjö av erbjudanden för dig som är lite äldre. Här hittar du till exempel rabatter på mat, blommor, hyrfilm och en rad andra saker som kommer förgylla din fest. Du får också möjlighet att köpa vitaminer och mineraler till förmånliga priser, vilket i bästa fall kan hjälpa till att hålla covid-19 borta.

Så skapar du nyttiga aperitifer

Vill du bjuda på riktigt nyttiga drinkar så är det allra bästa att hålla dig till alkoholfria alternativ, eftersom alkohol är skadligt för levern och kan öka risken för såväl cancer som diabetes. En alkoholfri aperitif behöver inte alls vara tråkig, utan kan signalera glitter och glamour så länge som den presenteras på rätt sätt. Om du lägger ner ordentligt med tid på dekorationsarbetet så kommer den alkoholfria drinken se lika inbjudande ut som en aperitif full av sprit. Vill du ändå ha alkohol i dina aperitifer så kan du göra dem hälsosamma genom att ha i flera nyttiga frukter och bär. Apelsiner och jordgubbar ger dig en hög dos C-vitamin, som hjälper dig att förebygga alltifrån influensa till katarrer. Vill du få i dig en stor mängd naturliga antioxidanter, som motverkar såväl cancer som urinvägsinfektioner, så är det blåbär du ska satsa på. En riklig mängd äpplen kan också förebygga cancer och dessutom senarelägga din åldringsprocess.

Kalorisnåla aperitifer

Är du inte bekymrad över mängden alkohol i en drink så kan det vara en god idé att skapa en Tequila Gimlet som är en kalorisnål variant av drinken Margarita. Allt du behöver är 1/4 dl limejuice, 6 cl agavetequila och 1/4 dl agavesirap. Eller varför inte mixa en Sidewinder Shot, som endast kräver 3 cl agavetequila samt 1/4 dl grön Chartreuse.